Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 637
  • Stacks Image 631
  • Stacks Image 633
  • Stacks Image 635

Hohtominigolf?
Hohtominigolf -keskus, Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ensimmäinen avattiin Turun satamaan 2007, toinen 2008 elämyskeidas Flamingoon ostoskeskus Jumbon yhteyteen Vantaalle ja kolmas 2010 marraskuussa Turun ydinkeskustaan Kauppatorin laidalle, neljäs Helsingin keskustaan, ja viides Espoon Isoon Omenaan. Hohtominigolf on peräisin USA:sta, jossa se on huippusuosittua.

Covid 19?
Meillä pelaaminen on turvallista. Pelipaikalle saapuessa, on kädet pestävä tai käytettävä baaritiskillä saatavilla olevaa käsidesiä. Maksettaessa toivotaan ensisijaisesti korttilähimaksua. Mailat ja pallot desinfioidaan aina ennen käyttöä. Etäisyydet pysyvät riittävinä muihin pelaajiin, ja koska pelikierroksella liikutaan minigolfradalta toiselle, ei pitkä kestoista lähelläoloa vieraaseen pelaajaan tule. Mailat ja pallot desinfioidaan jokaisen pelaajan välillä ja kaikkia pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Tilassamme on lisäksi tehokas ilmanvaihto.

Soveltuuko hohtominigolf ryhmille?
Hohtogolf West Coast on suunniteltu palvelemaan yritysryhmiä, esim. virkistystilaisuudet, pikkujoulut, kokoukset sekä polttarit, kaveriporukat, koululuokat, seurojen kauden päättäjäiset, synttärit tai hauska ilta vaikka kaksin. Meille mahtuu samanaikaisesti radoille n. 60 henkilöä + kahvilatilaan n. 25 henkilöä.

Saako hohtominigolf -kierroksen yhteydessä nauttia alkoholijuomia?
Kyllä. Baarista saatavilla viileitä alkoholijuotavia, anniskelu koko tilassa aina aukioloaikoinamme (myös radoilla ja kokoustilassa), jonka vuoksi omat juotavat ovat koko tilassa kiellettyjä.

Tarvitseeko hohtominigolf - kierros varata?
Suurempien ryhmien on hyvä tehdä varaus. Mikäli saapuu pelipaikalle ilman varausta, pelaamaan pääsee heti varaustilanteen sen salliessa. Yleensä pelaamaan pääsee sujuvasti myös ilman varausta. Varauksen teet kätevästi netissämme tästä.

Minkä ikäisille hohtominigolf - soveltuu?
Pelaajien keski-ikä on n. 20-40 vuoden tuntumassa. Hohtominigolf -ratamme soveltuvat kuitenkin kaikenikäisille (yli 7-vuotiaille), kauhualuettamme emme kuitenkaan suosittele alle 9-vuotiaille ja kahta kauhurataa alle 15-vuotiaille. Lisäksi meillä on osana golfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste (k-9). Vanhempien on hyvä tehdä lapsikohtaisesti päätös, onko kauhualue liian pelottava lapselleen. Perjantai- ja lauantai-iltoina sisäänpääsy vain yli 18 vuotta täyttäneille.

Kuinka kauan hohtogolfkierros kestää?
Yhteensä hohtogolfratoja on 15. Hohtogolfkierros kestää 1-2 tuntia. Kahden henkilön ryhmissä n. tunti. Neljän henkilön ryhmällä 1,5-2 tuntia.

Kuinka kauan yhdellä pelimaksulla saa pelata?
Yhdellä pelimaksulla saa hohtogolfata yhden hohtogolfkierroksen aukioloaikojen puitteissa. Pelialueelle pääsy vain pelimaksun suorittaneilla. Baari/kahvila-alueella voi odotella mikäli ei halua pelata.

Onko mahdollista tulla pelaamaan aukioloaikojen ulkopuolella?
Yli kymmenen henkilön ryhmille voimme olla avoinna aukioloaikojemme ulkopuolella lisähintaan. Tiedustele ratina@hohtogolf.fi

Voiko radoilla kuultuja biisejä ladata jostakin?
Clown -radan musiikin voit ladata tästä. Turun satamassa olleen New Orleans -radan musiikin voit ladata tästä. (klikkaamalla hiiren oikeaa korvaa linkin yllä voit tallentaa biisin tietokoneellesi.)

Kenelle voin antaa palautetta tai kertoa yhteistyöajatuksista, tai vinkata vaikka tyhjästä toimitilasta joka sopisi Hohtogolfille?
Toimitusjohtaja Jarno Lehtonen, yhteydenotot etunimi.sukunimi@hohtogolf.fi

Jäikö joku kysymys vielä mietityttämään, ota yhteyttä ja kysy ratina@hohtogolf.fi
Oikeudet muutoksiin pidätetään.