Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 349
  • Stacks Image 372
  • Stacks Image 486
  • Stacks Image 408
  • Stacks Image 400

Euroopan ensimmäinen erikoistehoste-hohtominigolf Hohtogolf West Coast Tampereelle kauppakeskus Ratinassa! Tervetuloa hohtogolfaamaan!

Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennen näkemättömät näyttävillä tehosteilla varustellut hohtominigolf-radat tarjoavat upean elämyksen illanviettoon, treffeille, kaveriporukoille, yritysryhmille, polttariryhmille, pikkujouluihin, synttäreihin sekä perheille. Meille voit tulla viettämään hauskaa vapaa-aikaa vaikka kahdestaan ilman varausta.

Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa.

15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 4 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella. Lisäksi osana hohtogolfkierrosta kauhukuja, jossa mm. ahtaanpaikankammotehoste!

Hohtominigolfkierroksen lisäksi tilassa on Suomen ensimmäinen Virtuaalitodellisuus-simulaattori, sekä kolikkotoimisia pelikoneita.

Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (anniskeluoikeudet myös radoilla, aina aukioloaikoinamme, myös yksityistilaisuuksissa. Perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20 jälkeen k-18.

Meillä on hyvin tilaa pelata on turvallisesti. Etäisyydet pysyvät riittävinä muihin pelaajiin, ja koska pelikierroksella liikutaan minigolfradalta toiselle, ei pitkä kestoista lähelläoloa vieraaseen pelaajaan tule. Mailat ja pallot desinfioidaan jokaisen pelaajan välillä ja kaikkia pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Tilassamme on lisäksi tehokas ilmanvaihto.

Varaukset ja tiedustelut

Pelaamaan voi tulla ilman varausta, mutta mikäli haluaa varmistaa pääsyn pelaamaan voi varauksen tehdä kätevästi nettisivuiltamme. HUOM! Yli 10 hlön ryhmille voimme olla avoinna myös aukioloaikojemme ulkopuolella lisähintaan. Tiedustele sähköpostitse ratina@hohtogolf.fi
Hohtogolf West Coast (Kauppakeskus Ratina)
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
ratina@hohtogolf.fi / tel. 03-41081640
Hohtogolf West Coast sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, kosken rannalla, kauppakeskus Ratinassa. Meille on sisäänkäynti kauppakeskuksesta sekä Suvantokadun puolelta klo 21 jälkeen pe-la iltaisin.

Hohtogolf West Coast Ratina

Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Tel. 03-41081640

ratina@hohtogolf.fi