Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 479
  • Stacks Image 481
  • Stacks Image 483
  • Stacks Image 485
  • Stacks Image 487
  • Stacks Image 489
  • Stacks Image 491

Stacks Image 631
Stacks Image 633
Pakettien hinnat:
Polttaripaketti: VIP-tila 2h 50 min + hohtogolfkierros + kulhollinen sipsejä + kaikille hohtokaulakoru. Hinta 17e/hlö (min. 10 hlö/170e)
Lataa pdf-esite
AINUTLAATUISET POLTTARIT TURUN KAUPPATORIN LAIDAN HOHTOGOLF WEST COASTISSA!
Yllätyksellinen hohtominigolf-kierros anniskeluoikeuksin soveltuu loistavasti polttariohjelmanumeroksi, samoin kuin uutuutemme hohtopetanque. Ydinkeskustan sijaintimme tekee muun ohjelman yhdistämisen helpoksi.

Hohtominigolf-kierrokseen kuluu aikaa n. 1,5-2 tuntia. Normaalihinta hohtominigolf-kierrokselle on 13 e / hlö, mutta mikäli teitä tulee väh. 10 hlöä, saatte ryhmäalennuksen, jolloin hohtominigolf-kierros on 11 euroa / hlö. (norm. 13e)

Mikäli haluatte varata hohtominigolf-kierroksen lisäksi VIP-tilamme, jossa käytössänne on PS3 MOVE, suosittelemme valitsemaan polttaripaketin.

Polttaripaketti;
 
VIP-tila 2h 50 min + hohtogolfkierros + kulhollinen sipsejä + kaikille hohtokaulakoru.
HINTA 17e/hlö (min. 10 hlö/170e)
TEE VARAUS TÄSTÄ!!

VIP-tilan varustus:
- Kokouspöydän ääreen max. 18 henkilöä.
- Lisäksi tilassa lisätuolit ja pöydät 6 henkilölle.
- Videotykki + studiokaiuttimet
(liitännät mm. kannettavalle tietokoneelle).
- VIP-tilassa käytettävissä PS3 MOVE, joka edustaa viimeisintä pelikonsolitekniikkaa, pelatessasi et istu, vaan liikut! Huippuhauskaa!
- Baaritiskiltä alkoholijuomat ja muut virvokkeet VIP-tilaan ja radoille. (Anniskeluoikeudet. Omat juotavat kiellettyjä.)

Lisäksi VIP-tilaan voi halutessaan tilata ruuat esim. pitopalvelusta tai pizzeriasta... Meiltä saatavilla astiat ruokailuun (lautaset, haarukat, veitset, servetit), astiavuokra 10 euroa. Omia juotavia ei voi tuoda.


Oikeudet muutoksiin pidätetään.