Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 462
  • Stacks Image 464
  • Stacks Image 466
  • Stacks Image 468
  • Stacks Image 470
  • Stacks Image 472
  • Stacks Image 474

Euroopan ensimmäinen erikoistehoste-hohtominigolf Hohtogolf West Coast aivan Turun ytimessä, kauppatorin laidalla, sisätiloissa. Tervetuloa pelailemaan!

Hohtogolf West Coastin on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennen näkemättömät näyttävillä tehosteilla varustellut hohtominigolf-radat tarjoavat upean elämyksen, yritysryhmille, polttariryhmille, pikkujouluihin, illanviettäjille, sekä perheille.

Ennennäkemättömät erikoistehosteet tekevät hohtominigolfista elämyksellisen ja hauskan niin ryhmille kuin yksittäisille pelaajille. Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa.

15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 4 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella. Lisäksi osana hohtogolfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste!

Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (anniskeluoikeudet myös radoilla, aina aukioloaikoinamme, myös yksityistilaisuuksissa). Perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20 jälkeen k-18.

Meillä on hyvin tilaa pelata on turvallisesti. Etäisyydet pysyvät riittävinä muihin pelaajiin, ja koska pelikierroksella liikutaan minigolfradalta toiselle, ei pitkä kestoista lähelläoloa vieraaseen pelaajaan tule. Mailat ja pallot desinfioidaan jokaisen pelaajan välillä ja kaikkia pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Tilassamme on lisäksi tehokas ilmanvaihto.

Varaukset ja tiedustelut

Hohtogolf West Coast (Turku)
Yliopistonkatu 17, 20100 Turku
turku@hohtogolf.fi / tel. 02 - 253 4355
Hohtogolf West Coast sijaitsee aivan Turun ytimessä, kauppatorin laidalla, entisessä yökerhotilassa. Meille on helppo löytää, sisäänkäytimme on Ortodoksisen kirkon vieressä, kauppiaskadun ja yliopistonkadun kulmassa.
Varaa lisäksi VIP-tila kokouksiin, kauden päättäjäisiin, polttareihin tai synttäreihin!

VIP-tilan tiedot:

- Kokouspöydän ääreen max. 18 henkilöä.
- Lisäksi tilassa lisätuolit ja pöydät 6 henkilölle.
- Videotykki + studiokaiuttimet (liitännät mm. kannettavalle tietokoneelle).
- VIP-tilassa käytettävissä PS3 MOVE, joka edustaa viimeisintä pelikonsolitekniikkaa, pelatessasi et istu, vaan liikut! Huippuhauskaa!
- Baaritiskiltä saatavilla alkoholijuomia ja muita virvokkeita VIP-tilaan ja hohtogolfkierrokselle. (Omat juotavat kiellettyjä myös VIP-tilassa.)

Hohtogolf West Coast Turku

Yliopistonkatu 17, 20100 Turku

Tel. +358 (0) 2 2534355

turku@hohtogolf.fi