hohtogolfwestcoastlogo  
Hohtogolf West Coast, Helsinki, Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki,
helsinki@hohtogolf.fi - puh. 09-2519 1112
Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa!
Hohtominigolfradoilla liikkuvia esteitä!
7 kauhu-hohtominigolfrataa, joista 4 rataa k-9 ja 3 rataa k-15!
Hohtominigolfkierrokseen sisältyy myös uudenlainen ahtaanpaikankammokuja!
ETUSIVU - VARAA - HINNAT - AUKIOLOAJAT - VIP-TILAPAKETIT - USEIN KYSYTYT - YHTEYSTIEDOT
Lajit: Hohtominigolf - Lasermaze - Curling

Hohtogolf West Coast - Helsinki - Hohtominigolf
     
Hohtogolf West Coastin hohtominigolfrata on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennennäkemättömät erikoistehosteet tekevät hohtominigolfista elämyksellisen ja hauskan niin ryhmille kuin yksittäisille pelaajille. Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa. 15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 7 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella (4 rataa k-9 ja 3 rataa k-15). Lisäksi osana hohtogolfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste. Tule ja koe elämys!

Meillä vietät ainutlaatuiset, yritystilaisuudet, polttarit, aikuisten ja lasten synttärit, hauskan illan kaveriporukalla tai elämyksellisen minigolfin vaikka kaksin.

Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (koko rata-alueella anniskeluoikeudet). Sisäänpääsy perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20 jälkeen k-18.

Yhteensä minigolf -ratoja on 15. Hohtogolfkierros kestää 1-2 tuntia. Kahden henkilön ryhmissä n. tunti. Neljän henkilön ryhmällä 1,5-2 tuntia.

Kuvia Helsingin Hohtogolf West Coastin minigolf-radoista:
hohtominigolf helsinki
minigolf
ahtaanpaikankammokuja
hohtominigolf helsinki
(Oikeudet muutoksiin pidätetään.)
(Hakusanat: minigolf helsinki hohtominigolf helsinki seikkailugolf seikkailuminigolf fun golf adventure golf helsinki illanvietto helsinki baari helsinki polttarit helsinki)