hohtogolfwestcoastlogo  
Hohtogolf West Coast, Helsinki, Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki,
helsinki@hohtogolf.fi - puh. 09-2519 1112
Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa!
Hohtominigolfradoilla liikkuvia esteitä!
7 kauhu-hohtominigolfrataa, joista 4 rataa k-9 ja 3 rataa k-15!
Hohtominigolfkierrokseen sisältyy myös uudenlainen ahtaanpaikankammokuja!
ETUSIVU - VARAA - HINNAT - AUKIOLOAJAT - VIP-TILAPAKETIT - USEIN KYSYTYT - YHTEYSTIEDOT
Lajit: Hohtominigolf - Lasermaze - Curling

Hohtogolf West Coast - Helsinki - Usein kysytyt
     
Hohtominigolf?
Hohtominigolf -keskus, Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ensimmäinen avattiin Turun satamaan 2007, toinen 2008 elämyskeidas Flamingoon ostoskeskus Jumbon yhteyteen Vantaalle, kolmas 2010 marraskuussa Turun ydinkeskustaan Kauppatorin laidalle ja neljäs Helsingin ydinkeskustaan. Hohtominigolf on peräisin USA:sta, jossa se on huippusuosittua.

Soveltuuko hohtominigolf ryhmille?
Hohtogolf West Coast on suunniteltu palvelemaan yritysryhmiä, esim. virkistystilaisuudet, pikkujoulut, kokoukset sekä polttarit, kaveriporukat, koululuokat, seurojen kauden päättäjäiset, synttärit tai hauska ilta vaikka kaksin. Meille mahtuu samanaikaisesti radoille n. 60 henkilöä + VIP-tilaan n. 72 henkilöä + kahvilatilaan n. 25 henkilöä.

Saako hohtominigolf -kierroksen yhteydessä nauttia alkoholijuomia?
Kyllä. Baarista saatavilla viileitä alkoholijuotavia, anniskelu koko tilassa (myös radoilla ja kokoustilassa), jonka vuoksi omat juotavat ovat koko tilassa kiellettyjä.

Onko Hohtogolf -tiloissa kokoustila?

Kyllä. Halutessanne voitte varata hohtominigolf-kierroksen lisäksi myös kokoustilan käyttöönne. Kokoustilassa kokoustekniikan lisäksi myös huippuhauska WII + videotykki. Tutustu VIP-tilapaketteihin tästä.

Tarvitseeko hohtominigolf - kierros varata?

Aina on hyvä tehdä varaus. Mikäli saapuu pelipaikalle ilman varausta, on sekin ok, mutta pelaamaan pääse vain jos on tilaa. Varauksen teet kätevästi netissämme tästä.

Minkä ikäisille hohtominigolf - soveltuu?

Pelaajien keski-ikä on n. 20-40 vuoden tuntumassa. Hohtominigolf -ratamme soveltuvat kuitenkin kaikenikäisille (yli 7-vuotiaille), kauhualuettamme (7 rataa) emme kuitenkaan suosittele alle 9-vuotiaille joista kolmea kauhurataa ei suositella alle 15-vuotiaille. Lisäksi meillä on osana golfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste (k-9). Vanhempien on hyvä tehdä lapsikohtaisesti päätös, onko kauhualue liian pelottava lapselleen. Perjantai- ja lauantai-iltoina klo 20 jälkeen sisäänpääsy vain yli 18 vuotta täyttäneille!!

Kuinka kauan hohtogolfkierros kestää?

Yhteensä hohtogolfratoja on 15. Hohtogolfkierros kestää 1-2 tuntia. Kahden henkilön ryhmissä n. tunti. Neljän henkilön ryhmällä 1,5-2 tuntia.

Kuinka kauan yhdellä pelimaksulla saa pelata?

Yhdellä pelimaksulla saa hohtogolfata yhden hohtogolfkierroksen aukioloaikojen puitteissa. Pelialueelle pääsy vain pelimaksun suorittaneilla. Baari/kahvila-alueella voi odotella mikäli ei halua pelata.

Onko mahdollista tulla pelaamaan/kokoustamaan aukioloaikojen ulkopuolella?
Yli kymmenen henkilön ryhmille voimme olla avoinna aukioloaikojemme ulkopuolella lisähintaan alk. 60e/tunti. Tiedustele helsinki@hohtogolf.fi

Voiko radoilla kuultuja biisejä ladata jostakin?
Clown -radan musiikin voit ladata tästä. Turun satamassa olleen New Orleans -radan musiikin voit ladata tästä. (klikkaamalla hiiren oikeaa korvaa linkin yllä voit tallentaa biisin tietokoneellesi.)

Kenelle voin antaa palautetta tai kertoa yhteistyöajatuksista?

Raine Lehtonen, yhteydenotot etunimi.sukunimi@hohtogolf.fi

Jäikö joku kysymys vielä mietityttämään, ota yhteyttä ja kysy helsinki@hohtogolf.fi