Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 370
  • Stacks Image 372
  • Stacks Image 400
  • Stacks Image 402
  • Stacks Image 408

Hohtogolf West Coast Uutta! Lahjakorttikaupasta hohtogolfkierros- ja juomalahjakortit!

Hohtogolf West Coastin on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennen näkemättömät näyttävillä tehosteilla varustellut hohtominigolf-radat tarjoavat upean elämyksen, yritysryhmille, polttariryhmille, pikkujouluihin, illanviettäjille, sekä perheille.

Ennennäkemättömät erikoistehosteet tekevät hohtominigolfista elämyksellisen ja hauskan niin ryhmille kuin yksittäisille pelaajille. Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa.

15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 4 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella.

Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (anniskeluoikeudet myös radoilla, aina aukioloaikoinamme, myös yksityistilaisuuksissa). Perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20 jälkeen k-18.

Uuden Hohtogolf West Coastin yksi näyttävimmistä ja yllättävimmistä vetonauloista on Mummy -kauhualue. Viihdemaailman ytimessä, Los Angelesissa valmistetut tehosteet takaavat ainutlaatuisen elämyksen. Yhteensä 15 rataa, joista 4 rataa kauhualueella. Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa.

Koko tilassa anniskeluoikeudet.

Varaukset ja tiedustelut

Hohtogolf West Coast (Iso Omena)
Kauppakeskus Iso Omena,
Piispansilta 11, 02230 ESPOO
isoomena@hohtogolf.fi / tel. 09 - 6899 8152
Hohtogolf West Coast sijaitsee kauppakeskus Ison Omenan toisessa kerroksessa, Finnkinon naapurissa. Kauppakeskus Ison Omenan keskeinen sijainti, suuri parkkihalli, sekä helpot kulkuyhteydet ovat tehneet kauppakeskus Isosta Omenasta yhden pääkaupunkiseudun suosituimmista ostos- ja vapaa-ajanviettopaikoista.

Hohtogolf West Coast on myös Turun keskustassa, Vantaan Flamingossa, Helsingin keskustassa, sekä Tampereen Ratinassa.

Hohtogolf West Coast Iso Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo

Tel. +358 9 6899 8152

isoomena@hohtogolf.fi