Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 479
  • Stacks Image 481
  • Stacks Image 483
  • Stacks Image 485
  • Stacks Image 487
  • Stacks Image 489
  • Stacks Image 491

Hohtominigolf?
Hohtominigolf -keskus, Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ensimmäinen avattiin Turun satamaan 2007, toinen 2008 elämyskeidas Flamingoon ostoskeskus Jumbon yhteyteen Vantaalle ja kolmas 2010 marraskuussa Turun ydinkeskustaan Kauppatorin laidalle, neljäs Helsingin keskustaan, ja viides Espoon Isoon Omenaan, sekä 2018 kuudes Tampereen kauppakeskus Ratinaan. Hohtominigolf on peräisin USA:sta, jossa se on huippusuosittua.

Soveltuuko hohtominigolf ryhmille?
Hohtogolf West Coast on suunniteltu palvelemaan yritysryhmiä, esim. virkistystilaisuudet, pikkujoulut, kokoukset sekä polttarit, kaveriporukat, koululuokat, seurojen kauden päättäjäiset, synttärit tai hauska ilta vaikka kaksin. Meille mahtuu samanaikaisesti radoille n. 60 henkilöä + VIP-tilaan n. 72 henkilöä + kahvilatilaan n. 25 henkilöä.

Saako hohtominigolf -kierroksen yhteydessä nauttia alkoholijuomia?
Kyllä. Baarista saatavilla viileitä alkoholijuotavia, anniskelu koko tilassa aina aukioloaikoinamme (myös radoilla ja kokoustilassa), jonka vuoksi omat juotavat ovat koko tilassa kiellettyjä.

Onko Hohtogolf -tiloissa kokoustila?
Kyllä. Halutessanne voitte varata hohtominigolf-kierroksen lisäksi myös kokoustilan käyttöönne. Kokoustilassa kokoustekniikan lisäksi myös huippuhauska Wii + videotykki. Tutustu VIP-tilapaketteihin tästä.

Tarvitseeko hohtominigolf - kierros varata?
Aina on hyvä tehdä varaus. Mikäli saapuu pelipaikalle ilman varausta, on sekin ok, mutta pelaamaan pääse vain jos on tilaa. Varauksen teet kätevästi netissämme tästä.

Minkä ikäisille hohtominigolf - soveltuu?
Pelaajien keski-ikä on n. 20-40 vuoden tuntumassa. Hohtominigolf -ratamme soveltuvat kuitenkin kaikenikäisille (yli 7-vuotiaille), kauhualuettamme emme kuitenkaan suosittele alle 9-vuotiaille ja kahta kauhurataa alle 15-vuotiaille. Lisäksi meillä on osana golfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste (k-9). Vanhempien on hyvä tehdä lapsikohtaisesti päätös, onko kauhualue liian pelottava lapselleen. Perjantai- ja lauantai-iltoina sisäänpääsy vain yli 18 vuotta täyttäneille.

Kuinka kauan hohtogolfkierros kestää?
Yhteensä hohtogolfratoja on 15. Hohtogolfkierros kestää 1-2 tuntia. Kahden henkilön ryhmissä n. tunti. Neljän henkilön ryhmällä 1,5-2 tuntia.

Onko radat samoja kuin sataman Hohtogolf West Coastissa oli?
Kaikki 15 rataa on uusia.

Kuinka kauan yhdellä pelimaksulla saa pelata?
Yhdellä pelimaksulla saa hohtogolfata yhden hohtogolfkierroksen aukioloaikojen puitteissa. Pelialueelle pääsy vain pelimaksun suorittaneilla. Baari/kahvila-alueella voi odotella mikäli ei halua pelata.

Onko mahdollista tulla pelaamaan/kokoustamaan aukioloaikojen ulkopuolella?
Yli kymmenen henkilön ryhmille voimme olla avoinna aukioloaikojemme ulkopuolella lisähintaan alk. 60e/tunti. Tiedustele helsinki@hohtogolf.fi

Voiko radoilla kuultuja biisejä ladata jostakin?
Clown -radan musiikin voit ladata tästä. Turun satamassa olleen New Orleans -radan musiikin voit ladata tästä. (klikkaamalla hiiren oikeaa korvaa linkin yllä voit tallentaa biisin tietokoneellesi.)

Kenelle voin antaa palautetta tai kertoa yhteistyöajatuksista, tai vinkata vaikka tyhjästä toimitilasta joka sopisi Hohtogolfille?
Raine Lehtonen, yhteydenotot etunimi.sukunimi@hohtogolf.fi

Jäikö joku kysymys vielä mietityttämään, ota yhteyttä ja kysy helsinki@hohtogolf.fi
Oikeudet muutoksiin pidätetään.