hohtogolfwestcoastlogo  
Hohtogolf West Coast, Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa,
flamingo@hohtogolf.fi - puh. 09-42890112 (tavoitat vain aukioloaikoina)
Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa!
Hohtominigolfradoilla liikkuvia esteitä!
Ohita poliisin tutka!
Viileät juomat baaritiskiltä mukaan pelikierrokselle!
Yhteensä 15 elämyksellistä rataa!
Hohtominigolfkierros kestää n. 1,5 - 2 tuntia!
Pelikierroksen jälkeen jälkipelit baarissa!
Tutustu VIP-tila paketteihimme tästä!!
Toimipisteissämme myynnissä kertakäyttöisiä hohtotuotteita!
ETUSIVU - VARAA - HINNAT - AUKIOLOAJAT - VIP-TILAPAKETIT - USEIN KYSYTYT - YHTEYSTIEDOT
Hohtogolf West Coast - Vantaa Flamingo - Usein kysytyt
     
Hohtominigolf?
Hohtominigolf -keskus, Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ensimmäinen avattiin Turun satamaan 2007, toinen 2008 elämyskeidas Flamingoon ostoskeskus Jumbon yhteyteen Vantaalle ja kolmas 2010 marraskuussa Turun ydinkeskustaan Kauppatorin laidalle. Hohtominigolf on peräisin USA:sta, jossa se on huippusuosittua.

Soveltuuko hohtominigolf ryhmille?
Hohtogolf West Coast on suunniteltu palvelemaan yritysryhmiä, esim. virkistystilaisuudet, pikkujoulut, kokoukset sekä polttarit, kaveriporukat, koululuokat, seurojen kauden päättäjäiset, synttärit tai hauska ilta vaikka kaksin. Meille mahtuu samanaikaisesti radoille n. 100 henkilöä + VIP-tilassa istumapaikkoja 32 henkilölle.

Saako hohtominigolf -kierroksen yhteydessä nauttia alkoholijuomia?
Kyllä. Baarista saatavilla viileitä alkoholijuotavia, anniskelu koko tilassa (myös radoilla ja kokoustilassa), jonka vuoksi omat juotavat ovat koko tilassa kiellettyjä.

Onko Hohtogolf -tiloissa kokoustila?

Kyllä. Halutessanne voitte varata hohtominigolf-kierroksen lisäksi myös kokoustilan käyttöönne. Kokoustilassa kokoustekniikan lisäksi myös huippuhauska Nintendo Wii + videotykki. Tutustu VIP-tilapaketteihin tästä.

Tarvitseeko hohtominigolf - kierros varata?

Aina on hyvä tehdä varaus. Mikäli saapuu pelipaikalle ilman varausta, on sekin ok, mutta pelaamaan pääse vain jos on tilaa. Varauksen teet kätevästi netissämme tästä.

Minkä ikäisille hohtominigolf - soveltuu?

Pelaajien keski-ikä on n. 10-40 vuoden tuntumassa. Hohtominigolf -ratamme soveltuvat kuitenkin kaikenikäisille, kauhualuettamme emme kuitenkaan suosittele alle 9-vuotiaille. Vanhempien on hyvä tehdä lapsikohtaisesti päätös, onko kauhualue liian pelottava lapselleen.

Kuinka kauan hohtogolfkierros kestää?

Yhteensä hohtogolfratoja on 15. Hohtogolfkierros kestää 4 hlön ryhmillä n. 1,5 tuntia. Kahden henkilön ryhmissä n. tunti. Isompien ryhmien kannattaa kuitenkin varata aikaa pelaamiseen 2 tuntia jatko-ohjelmaansa ajatellen.

Kuinka kauan yhdellä pelimaksulla saa pelata?

Yhdellä pelimaksulla saa hohtogolfata yhden hohtogolfkierroksen aukioloaikojen puitteissa. Pelialueelle pääsy vain pelimaksun suorittaneilla. Baari/kahvila-alueella voi odotella mikäli ei halua pelata.

Onko mahdollista tulla pelaamaan/kokoustamaan aukioloaikojen ulkopuolella?
Yli kymmenen henkilön ryhmille voimme olla avoinna aukioloaikojemme ulkopuolella lisähintaan. Tiedustele flamingo@hohtogolf.fi

Jäikö joku kysymys vielä mietityttämään, ota yhteyttä ja kysy flamingo@hohtogolf.fi