Kun puttaat tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa!

  • Stacks Image 461
  • Stacks Image 349
  • Stacks Image 370
  • Stacks Image 408
  • Stacks Image 400
  • Stacks Image 372

Euroopan ensimmäinen erikoistehoste-hohtominigolf Hohtogolf West Coast avataan 19.4.2018 Tampereelle uuteen kauppakeskus Ratinaan!

Hohtogolf West Coast on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennen näkemättömät näyttävillä tehosteilla varustellut hohtominigolf-radat tarjoavat upean elämyksen yritysryhmille, polttariryhmille, pikkujouluihin, illanviettäjille, sekä perheille.

Ennennäkemättömät erikoistehosteet tekevät hohtominigolfista elämyksellisen ja hauskan niin ryhmille kuin yksittäisille pelaajille. Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa.

15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 4 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella. Lisäksi osana hohtogolfkierrosta kauhukuja, jossa mm. ahtaanpaikankammotehoste!

Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (anniskeluoikeudet myös radoilla, aina aukioloaikoinamme, myös yksityistilaisuuksissa). Perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20 jälkeen k-18.

Varaukset ja tiedustelut

Hohtogolf West Coast (Ratina)
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
ratina@hohtogolf.fi / tel. ***********
Hohtogolf West Coast sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, kosken rannalla, kauppakeskus Ratinassa. Meille on helppo löytää, sisäänkäytimme on kauppakeskuksesta sekä Suvantokadun puolelta.
Stacks Image 484
Stacks Image 474
Stacks Image 476
Stacks Image 478
Stacks Image 480
Stacks Image 482

Hohtogolf West Coast Ratina

Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Tel. +*************

ratina@hohtogolf.fi